SANTA CECÍLIA

El dia 22 de novembre és el de dia de la Música, el dia dels músics. És un dia molt important per a tots aquells que ens sentim músics, ja que, al voltant del mateix, es celebra un dels actes musicals més importants per a una banda: el día de Santa Cecilia.


Santa Cecília és un dels moments més bonics per a un músic, ja que, a més d’oferir un concert molt ben preparat, la banda fa un passacarrer en què arreplega els nous integrants. Els músics, formats, s’apleguen a la casa del nou membre i, sense deixar de tocar, el reben i l’acullen en el que serà, per sempre més, la seua casa, la seua família de música. És el que diem “entrar a la banda”.


Després del passacarrer arriba el moment del concert, on els nous integrants debuten fent la primera actuació amb la banda. A continuació, el president presenta els nous músics davant de tot el poble. És un moment molt emotiu, sobretot per al nou músic i la seua família.


Al voltant d’aquest dia, els músics de la banda, els familiars i els amics sopen junts en el típic sopar de Santa Cecília. En aquest sopar es veu la gran família que es forma en una banda.


Sabem per pròpia experiència de músics, que la primera Santa Cecília és sempre molt especial, ja que tot el món et dóna l’enhorabona i és on verdaderament comença la teua vida com a músic.


Des del blog COSES BONIQUES i en nom de l'IES Fray Ignacio Barrachina, volem felicitar als nous integrants de la Unió Musical d’Ibi (Ismael Germán González Simmou, José Pablo Barrachina Serrano -germà de Jordi Barrachina, professor d’Educació Física del nostre institut- i José Antonio Escudero Balibrea); del Taller de Música Castell Vermell  (Asier Martínez Garrido, Carlos Verdú Soria, Daniel Climent Gisbert, Isa Tortosa Garcia, Marina López Mellado i Vicente López Agulló), i a Luis Bernabeu Pérez (germà de Daniel Bernabeu, alumne de 4t d’ESO), que serà l’únic músic nou a la S.M La Magdalena de Tibi.


També volem fer una menció especial a Clara Casero Mira, filla d’Alícia Mira, professora de LLengua i Literatura Castellana del nostre institut, que ha entrat a la CIMO d’Onil.


Per a concloure, aprofitem per informar que els propers concerts de Santa Cecília:


Dia 23 de novembre, a les 20.30 h, a la Casa de la Cultura d’Ibi: CONCERT DEL TALLER DE MÚSICA CASTELL VERMELL
Dia 24 de novembre, a les 19.00 h, al Teatre Rio: CONCERT DE LA UNIÓ MUSICAL D’IBI
Dia 1 de desembre, CONCERT LA S.M. LA MAGDALENA DE TIBI.

QUE PASSEU UN DIA DE SANTA CECÍLIA IMMILLORABLE!!!!

Alberto Garcia Romo i Daniel Bernabeu Pérez, alumnes de 4t i membres de la S.M. La Magdalena, de Tibi.



Comentarios

Entradas populares de este blog

SI EM FEU DIR LA COSA, de Joana Raspall

CAMINAREM PER IBI

L'ARBRE VELL, DE MARC GRANELL