L'ARBRE VELL, DE MARC GRANELL



Avui, 21 de març,  és el Dia del Arbre i Dia de la Poesia. Des del Coses Boniques, ho volem celebrar com nosaltres sabem: amb música!
"L'arbre vell" és un poema de Marc Granell, que ens el va deixar ben generosament. Els alumnes de 2nV li van posar música i, en una activitat de Nadal, el vam estrenar.
Més tard, com que la música i les coses boniques obrin camins, també els alumnes de 4t B del Felicidad Bernabeu (preparats per la seua mestra, Rosa Ribes), van voler unir-se i també van cantar la nostra cançó.
Però encara no va acabar ahí la cosa. Entre el Departament de Geografia i Història, i el de Música, vam pensar que seria bonic de fer una ruta pels arbres monumentals que hi ha pels voltants d'Ibi. Ací va ser on va intervindre Joan Josep Sarrió, Sarri, que ens va preparar un matí magnífic.
Les fotos que veureu al vídeo són dels alumnes que van fer la ruta d'aquell dia (2n V, 1r B i 3r de PMAR) i d'aquells alumnes que s'han volgut unir a celebrar aquest dia d'amor a la natura i als arbres.
Però encara preparem més coses: "L'arbre vell" encara obrirà nous camins.

Comentarios

Entradas populares de este blog

SI EM FEU DIR LA COSA, de Joana Raspall

CAMINAREM PER IBI